Birte Rasmussen

Birte Rasmussen

Advokat

70 15 10 00/mob.: 21 41 85 40

www.hjulmandkaptain.dk

Advokatfirmaet HjulmandKaptain

Branche-erfaring:
Ejendomme, Industri, Sport- og Underholdning, Rådgivning

Kompetencer:
Gennemslagskraft
Bestyrelseserfaring
Strategi
Økonomi
Kommunikation

Region:
Nordjylland

Branchekendskab
  • Ejendomme
  • Industri
  • Sport- og Underholdning
  • Rådgivning
Det motiverer mig
“Det motiverer mig at være med til at lægge en strategi for en virksomhed, så denne kan bevare og udvikle sit markedsområde til gavn for ejerkredsen. Det motiverer mig at være med til at bidrage til at skabe en helhedsbaseret virksomhed, som dels er en god arbejdsplads dels producerer nogle gode produkter, hvad enten det er rådgivning eller varer. Det motiverer mig at være med til at bidrage til at ejerkredsen og de øvrige involverede i bestyrelsen i et samarbejde skaber udvikling.”
Erhvervserfaring

Advokat HjulmandKaptain Maj 1996 - nu

www.hjulmandkaptain.dk


Advokat Advokatfirmaet Børge Nielsen September 1991 - April 1996


Adv.fm./Advokat Advokaterne i Vingårdshus Februar 1983 - August 1991


Bestyrelseskompetencer
  • Gennemslagskraft
  • Bestyrelseserfaring
  • Strategi
  • Økonomi
  • Kommunikation
Erfaringer med bestyrelsesarbejde

Bestyrelsesmedlem Margot & Thorvald Dreyers Fond Juni 2004 - nu

Fonden ejer en større ejendomsportefølje, som drives som udlejningsvirksomhed. Fondens aktivitet er derudover at uddele overskud til advokat- og arkitektrelaterede formål. Strategisk arbejde, overordnede beslutninger om køb af virksomhedsrelevante aktiver, udvikling af egne ejendomme, presse og kommunikation, strategi for uddelinger indenfor advokat- og arkitektrelaterede områder, regnskabsgennemgang og årlige drøftelser af virksomhedens fremtid og udviklingsstrategi.

Reference: Bo Rygaard | Tlf: 40 15 07 08 | Email: bo.rygaard@rockwoll.dk


Bestyrelsesmedlem Kavi A/S Juni 2004 - nu

Ejendomsselskab. Selskabet ejer en ejendomsportefølje, som drives som udlejningsvirksomhed. Strategisk arbejde, overordnede beslutninger om køb af virksomhedsrelevante aktiver, udvikling af egne ejendomme og regnskabsgennemgang og årlige drøftelser af virksomhedens fremtid og udviklingsstrategi.


Bestyrelsesmedlem Ejendomsselskabet Vest A/S Juni 2004 - nu

Ejendomsselskab. Selskabet ejer en ejendomsportefølje, som drives som udlejningsvirksomhed. Strategisk arbejde, overordnede beslutninger om køb af virksomhedsrelevante aktiver, udvikling af egne ejendomme og regnskabsgennemgang og årlige drøftelser af virksomhedens fremtid og udviklingsstrategi.


Se flere

Publikationer
Uddannelse

Board Governance Chairmann uddannelsen Juni 2010


Danske Advokater Bestyrelseskursus Januar 2007


Netværk
Andet

Hvordan vælger du din bestyrelseskandidat?

Specifikt branchekendskab

For nogle virksomheder er det vigtigt at have en advokat i bestyrelsen, som har erfaring inden for deres branche. Brug rullegardinet til at finde advokater, som kender netop din branche.

Almene bestyrelses-kompetencer

Andre virksomheder har mere behov for særlige kompetencer, som måske ikke er dækket tilstrækkeligt i bestyrelsen i dag. Du kan søge advokater med erfaring og kompetencer inden for ni forskellige områder.

Hvordan får du den perfekte bestyrelse?

Den perfekte bestyrelse består af mennesker med lige præcis den kombination af erfaring og viden, virksomheden har brug for. Brug guiden til at finde ud af hvilke kompetencer, du skal gå efter.

Guide til sammensætning af bestyrelse