Marianne Kjær Stolt

Branche-erfaring:
Ejendomme, Finans, Sport- og Underholdning, Rådgivning, IT og Telekommunikation

Kompetencer:
Gennemslagskraft
Bestyrelseserfaring
Strategi
Økonomi

Region:
Hovedstaden

Branchekendskab
  • Ejendomme
  • Finans
  • Sport- og Underholdning
  • Rådgivning
  • IT og Telekommunikation
Det motiverer mig
“For mit vedkommende vil motivationen for at indtræde i en bestyrelse være, at jeg mener jeg kan tilføre den pågældende bestyrelse kompetencer, der ikke i forvejen er repræsenteret og derigennem være med til at løse de aktuelle problemstillinger, der er i virksomheden, hhv. være med til at udvikle virksomheden. På baggrund af min erfaring bl. a. fra mit advokatvirke vil virksomheder med udfordringer omkring generationsskifte samt ejerledede virksomheder i øvrigt være oplagte. Jeg har ligeledes stor erfaring omkring fast ejendomssektoren og den finansielle branche, ligesom regnskabsmæssig erfaring bevirker, at jeg kan træde ind i en revisionskomite, hvor man ønsker tilført bredere kompetencer.”
Erhvervserfaring

Direktør Levring & Levring A/S August 2010 - nu


Advokat Nielsen Nørager Advokatfirma Oktober 1999 - August 2010

www.nnlaw.dk


Mæglerfaglig chef, advokat Nykredit Mægler A/S Marts 1996 - Oktober 1999

www.nykredit.dk


Se flere

Bestyrelseskompetencer
  • Gennemslagskraft
  • Bestyrelseserfaring
  • Strategi
  • Økonomi
Erfaringer med bestyrelsesarbejde

Bestyrelsesmedlem Aksel Møllers Have A/S m. fl. August 2010 - nu

Da jeg tillige udgør direktionen i virksomheden er bestyrelsesarbejdet præget heraf. Arbejdsopgaver er hovedsaglig strategiudvikling samt risikostyring, samt generel opfølgning på igangværende projekter.

Reference: Preben Erik Nielsen | Tlf: 29 61 89 71 | Email:


Bestyrelsesmedlem Danske Advokater, Faggruppen for Erhvervsejendomme og Entreprise April 2007 - nu

-


Bestyrelsemedlem og bestyrelsesformand Centerbørnehaven, Spastikerforeningen November 2004 - August 2007

Centerbørnehaven er en selvejende handicapinstitution med driftsoverenskomst med Københavns kommune. I bestyrelsesperioden blev gennemført en del omvæltninger i form af professionalisering af den daglige drift, herunder indførelse af budget og budgetstyring, ledelsesskift samt opkvalificering af bestyrelsen, endvidere igangsattes arbejde med udarbejdelse af strategi for institutionens fremtidige virke.

Reference: Inger Zapffe | Tlf: 39 20 87 40 | Email: ingerzapffe@centerbh.dk


Publikationer
Uddannelse

Danske Bestyrelsesadvokater Bestyrelsesuddannelsen September 2007


Nykredit, interne kurser Den nyudnævnte leder Januar 1997


Århus Universitet Cand. Jur. Juni 1992


Andet

Som advokat for en række topledere og ejerledere samt i forbindelse med arbejde med generationsskifte i mindre og mellemstore virksomheder har jeg opnået en række faglige og personlige kompetencer, som jeg ønsker at udnytte og udvikle yderligere via bestyrelsesarbejde. Jeg tror jeg kan gøre en forskel som bestyrelsesmedlem i mindre og mellemstore virksomheder, som selv har styr på deres produkt og deres markeder, men hvor den daglige ledelse har behov for sparring på en række andre områder herunder risikostyring, finansielle forhold, økonomistyring, personaleledelse og udvikling. Også i en revisionskomite vil min brede erfaring (oprindelig uddannet med bogholderi) kunne være værdifuld i samarbejde med f. eks. traditionelle økonomer/revisorer.

Hvordan vælger du din bestyrelseskandidat?

Specifikt branchekendskab

For nogle virksomheder er det vigtigt at have en advokat i bestyrelsen, som har erfaring inden for deres branche. Brug rullegardinet til at finde advokater, som kender netop din branche.

Almene bestyrelses-kompetencer

Andre virksomheder har mere behov for særlige kompetencer, som måske ikke er dækket tilstrækkeligt i bestyrelsen i dag. Du kan søge advokater med erfaring og kompetencer inden for ni forskellige områder.

Hvordan får du den perfekte bestyrelse?

Den perfekte bestyrelse består af mennesker med lige præcis den kombination af erfaring og viden, virksomheden har brug for. Brug guiden til at finde ud af hvilke kompetencer, du skal gå efter.

Guide til sammensætning af bestyrelse