Viden om bestyrelsesarbejde

Danske Bestyrelsesadvokater tilbyder kompetenceudvikling både til advokater, der allerede er bestyrelsesmedlemmer, og til dem, som ønsker at blive det.

Advokater har typisk en række værdifulde kompetencer i bestyrelsessammenhænge, men bestyrelsesarbejde kræver også specifikke ikke-juridiske kundskaber. Derfor afholder vi en række arrangementer, bl.a. foredrag, som henvender sig til bestyrelsesadvokater, og formidler relevante kurser fra andre udbydere, f.eks. Danske Advokater.

Derudover tilbyder vi i samarbejde med Danske Advokater bestyrelsesuddannelsen til advokater, hvor fokus er de ikke-juridiske aspekter af bestyrelsesarbejdet. Læs mere om bestyrelsesuddannelsen

Til virksomheder: Hjælp til at sammensætte den rette bestyrelse

Danske Bestyrelsesadvokaters Bestyrelsesguide hjælper virksomheder med at sammensætte den bestyrelse, som passer bedst til deres behov. Guiden giver en vurdering af, hvilke kompetencer virksomheden har behov for og henviser til specifikke kandidater på portalen. Gå til guiden her

Info

Bestyrelsesuddannelsen

Værdiskabelse i virksomheden og bestyrelsens rolle - et kompetencegivende uddannelsesforløb med mulighed for intensiv bestyrelsestræning.

Læs mere